Beta

Bli med i Bcured-nettverket, og bli synlig for pasienter som søker din kompetanse!

Bcured ønsker å fremme den enkelte behandlers ekspertise, og vil legge til rette for direkte timebestilling hos deg som behandler.

BLI MED

UI Demo Image

Slik fungerer Bcured

Hos Bcured kan pasienter finne frem til riktig behandler, ved søk på behandlers navn, spesialitet eller kompetanse. Pasienten kan også søke på symptomer man har eller egen kjent diagnose.

UI Demo Image

Søkeresultater

Pasientene vil se ledige timer hos relevante behandlere innenfor et geografisk område. Resultatene er basert på det som gir best samsvar med pasientens søk, og alle behandlere er likestilte. Det betyr at en lege som jobber for en liten privat klinikk, har like gode muligheter for å vises i et søk, som en som jobber ved et større foretak. Vi fremmer den enkelte behandlers kompetanse!

UI Demo Image

Din profil hos bcured

En godt utfylt profil er avgjørende for at pasienter finner frem til deg, og vil gi pasientene bedre søkeresultater. Vi gjør det tydelig for pasientene hvem du er, og hva du kan hjelpe dem med. Dermed kan pasientene være trygge på at akkurat du kan tilby den hjelpen de har behov for.

UI Demo Image

Dine arbeidssteder

Din profil viser hvor pasientene kan finne deg, din konsultasjonspris, og hvilke behandlinger du tilbyr.

UI Demo Image

Slik booker pasientene time hos deg

Dersom ditt bookingsystem er kompatibelt med Bcured, vil det være mulig for pasientene å bestille time hos deg direkte. Hvis ikke, vil pasientene få opp en link til nettsiden til behandlingsstedet du er tilknyttet, og kan bestille time der.

UI Demo Image

Oppslagsverk

Bcured kan brukes som et oppslagsverk for kollegaer i bransjen, inkludert fastleger som skal henvise sine pasienter videre til spesialister.


Veiledende prisliste for våre behandlere

Girl holding credit card

Veiledende prisliste for våre behandlere

Legespesialister / Tannleger

3.000 kroner per år


Fysikalske behandlere / Personlig trenere

1.500 kroner per år


BLI MED