Beta

Vi bringer pasienter til relevant behandler raskest mulig

Bli med i Bcured-nettverket, og synliggjøre deg for pasienter som søker akkurat din kompetanse!

JEG VIL VÆRE MED

Lege og tannlege i året

3000,-

Sniktitt på tjenesten

Søk

Hos Bcured kan pasienter finne frem til riktig spesialist ved søk på behandlers navn, spesialitet, kompetanse, diagnose eller symptomer.

UI Demo Image

Søkeresultater

Resultatene er basert på det som gir best samsvar med pasientens søk. Alle behandlere er likestilte. Det betyr at en lege som jobber for en liten privat klinikk har like gode muligheter for å vises i et søk som en som jobber ved et større foretak. Vi fremmer den enkelte behandlers kompetanse!

UI Demo Image

Din profil

En godt utfylt profil er avgjørende for at pasienter finner frem til deg. Vi vil gi pasientene et riktig bilde av hvem du er og hva du kan hjelpe de med. Slik kan de være trygge på å få hjelp til akkurat det de trenger fra deg. Utfyllende profiler vil være med på å gi pasienter bedre søkeresultater.

UI Demo Image

Dine arbeidssteder

På din profil finnes informasjon om hvor pasientene kan finne deg, din konsultasjonspris, og hvilke behandlinger du gjennomfører i tillegg til konsultasjon. Dersom ditt bookingsystem er kompatibelt med Bcured vil det være mulig for pasientene å bestille time hos deg direkte. Pasientene vil se ledige timer hos relevante behandlere innenfor et geografisk område.

UI Demo Image
JEG VIL VÆRE MED